search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Νέο πρόγραμμα ΣΚΑΙ: Τα 5 ριάλιτι της σεζόν 2018 – 2019 μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Acun

22.04.2018 09:21
Ξαφνικό τέλος για σειρά του ΣΚΑΪ: Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και… κόβεται - Media

 

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν ΣΚΑΪ και Acun Ilicali.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που ουσιαστικά θα κρατά τα κλειδιά της ψυχαγωγίας στο κανάλι του Φαλήρου.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου και το έχει εκτοξεύσει σε τηλεθέαση.

Βασικός πυλώνας του νέας συμφωνίας θα είναι και πάλι τα reality παιχνίδια. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real, τη νέα σεζόν επανέρχεται στις οθόνες μας το «My Style Rocks» όπου θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, υπήρξαν ενστάσεις για το εν λόγω reality ωστόσο το ενδεχόμενο να το πάρει ο ανταγωνισμός έγειρε την πλάστιγγα.

Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναμένεται να ενταχθεί και το «My man can».

Πρόκειται για reality όπου οι γυναίκες θέτουν δοκιμασίες στους συζύγους τους προκειμένου να εισπράξουν κάποιο ποσό. Το συγκεκριμένο κόνσεπτ θα έχει και καθημερινή έκδοση που θα μεταδίδεται τα απογεύματα αλλά βραδινά επεισόδια για την prime time ζώνη.

Την ίδια ώρα επανέρχονται και τα talent shows. Τόσο το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» όσο και το «The Voice of Greece» θα γεμίσουν τα κενά στην prime time ζώνη του καναλιού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Όσον για το δεύτερο μισό της σεζόν; Δεσπόζει το «Survivor».

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα έχει και τρίτο κύκλο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο φορμάτ προκειμένου να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος κύκλος που προβάλλεται αυτή την περίοδο σε καμία περίπτωση δεν έχει την επιτυχία του πρώτου…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:40