search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:28
MENU CLOSE

Το «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη (Photos)

22.04.2018 09:32
Το «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη (Photos) - Media

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Θεοσκέπαστου στη Χώρα της Άνδρου για το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη, τον επιχειρηματία που άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του.

Στο νησί βρίσκονται και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι, δίνοντας τη μάχη από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο δράστες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27