search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου κατά της εγκατάσταση διοδίων – Στο πλευρό τους η ΚΕΔΕ

22.04.2018 12:11
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου κατά της εγκατάσταση διοδίων - Στο πλευρό τους η ΚΕΔΕ - Media

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι Δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο εγκατάστασης διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης, με την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών. 

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης στο Δήμο Κηφισιάς, παρουσία των Δημάρχων Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και Διονύσου Διονύση Ζαμάνη αλλά και πλήθους πολιτών που εκδήλωσαν με πανό και συνθήματα τη διαμαρτυρία τους.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

“Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο εγκατάστασης διοδίων στους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.

Ως ΚΕΔΕ δηλώνουμε κατηγορηματικά πως είμαστε αντίθετοι στην εγκατάσταση κάθε μορφής διοδίων είτε πλευρικών, είτε ηλεκτρονικών μέσα στις πόλεις μας, εντός του αστικού ιστού.

Είναι αδιανόητο να εφαρμοστεί μία τέτοια απόφαση που θα επιβαρύνει οικονομικά κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες.
Παράλληλα θα καθιστά τους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς τις μοναδικές αστικές περιοχές του Λεκανοπεδίου, που θα πληρώνουν διόδια για τη χρήση της εθνικής οδού. Είμαστε στο πλευρό των τοπικών αρχών και των κατοίκων και στηρίζουμε το αίτημα τους να τροποποιηθεί η Σύμβαση Παραχώρησης ώστε να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών κλπ.) στους συγκεκριμένους κόμβους”. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39