search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:29
MENU CLOSE

«Βόμβα» στον ΣΚΑΙ – Παρουσιαστής ανακοίνωσε ζωντανά την αποχώρησή του

22.04.2018 12:26
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Μετά από αρκετά χρόνια, ο δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ σε μια είδηση που έσκασε στα …τηλεοπτικά σαν κεραυνός εν αιθρία. 

Ο γνωστός αθλητικογράφος, Άρης Τσιάρας, πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι μέσα από την εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” και λίγο πριν το τέλος, ανακοινώθηκε η αποχώρησή του. 

Την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Άρη Τσιάρα έκανε ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΙ. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε τον Άρη Τσιάρα, ένα πολύτιμο στέλεχος της εκπομπής. Κυρίως όμως ένας πολύ καλός φίλος. Ο Άρης αποδέχτηκε μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση και θα περνάς πλέον πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, στο εξωτερικό. Από τη μία μας λυπεί το γεγονός ότι φεύγεις, αλλά από την άλλη χαιρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε για τον συνεργάτη του.

«Πράγματι, σας βρήκα συναδέλφους και σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από το να δουλέψω στην καλύτερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό», είπε ο Άρης Τσιάρας.

Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει και ένα αποχαιρετηστήριο βίντεο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35