search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:09
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Λέμε ένα μεγάλο «όχι» στα διόδια

22.04.2018 13:56
10-03-2015 - Media

 

«Εδώ στη γέφυρα Βαρυμπόμπης έχουμε μια πρωτοφανή σε μαζικότητα και αγωνιστικότητα συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών. Όλοι μαζί εδώ λέμε ένα μεγάλο και δυνατό ΟΧΙ στα πλευρικά διόδια στη Βαρυμπόμπη και στον ‘Αγιο Στέφανο αλλά και σε όλα τα διόδια που έχουν κατακλύσει κάθε λίγα χιλιόμετρα τους δρόμους» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταλόγισε αναλγησία στο κράτος σημειώνοντας πως « ο ελληνικός λαός εξουθενώνεται στην υπερφορολόγηση από ένα ανάλγητο κράτος. Δεν μπορεί να υφίσταται και ένα παράλληλο σύστημα φορολογικής ληστείας με τα διόδια, το οποίο συνεχώς εξαπλώνεται και μεγαλώνει».

Καταλήγοντας στη δήλωση του ο γραμματέας της ΛΑΕ σχολίασε δηκτικά «σε λίγο, έτσι που το πάμε, θα πληρώνουμε διόδια και για να βγούμε από το σπίτι μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:09