search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Γερμανός τουρίστας πέθανε πάνω σε κρουαζιερόπλοιο λίγο πριν φτάσει στο Κατάκολο

22.04.2018 17:27
Γερμανός τουρίστας πέθανε πάνω σε κρουαζιερόπλοιο λίγο πριν φτάσει στο Κατάκολο - Media

 

Οδυνηρό τέλος επεφύλασσε η μοίρα σε έναν ηλικιωμένο τουρίστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λίγο πριν το κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa στο οποίο επέβαινε φτάσει στον προορισμό του που ήταν το Κατάκολο και τρεις μέρες πριν ολοκληρώσει την κρουαζιέρα από την πόλη που ξεκίνησε στις 6 Ιανουαρίου, τη Βενετία.

Ο άτυχος άνδρας Γερμανικής υπηκοότητας, λάτρευε τα ταξίδια και είχε πραγματοποιήσει αρκετά σε πολλά μέρη του κόσμου πριν κοπεί το νήμα της ζωής του. Ο θάνατος παρ’ όλα αυτά, τον βρήκε να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπούσε. Σε ένα ταξίδι «μαραθώνιο», με διάρκεια 107 ημέρες και με κόστος το οποίο κυμαίνεται κατά μέσο όρο άνω των 50.000 ευρώ ανά άτομο, στην κυριολεξία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και βρέθηκε σε μέρη μοναδικά.

Σταθμοί της μοναδικής αυτής κρουαζιέρας στην οποία συμμετείχε, αποτέλεσαν οι πόλεις Μπάρι, Ρώμη, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Καζαμπλάνκα, Τενερίφη, Αντίλλες, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Μεξικό, Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Χαβάη, νησιά Σαμόα και Φίτζι, Σίδνευ, Μπρισμπέιν, Κερνς της Αυστραλίας, νησιά Κομόντο, Τζακάρτα και Μπαλί της Ινδονησίας, Σινγκαπούρη, Κουάλα Λουμπούρ, Πουκέτ, Ινδία, Ντουμπάι, Ομάν και Ηράκλειο.

Ένας από τους τελευταίους του προορισμούς ήταν η Ολυμπία, κοιτίδα του πολιτισμού μας, την οποία όμως δεν κατάφερε να γνωρίσει από κοντά αφού εξέπνευσε μεσοπέλαγα. Οι αρχές του πλοίου ειδοποίησαν άμεσα το προσωπικό του Λιμενικού Κατακόλου για το άτυχο περιστατικό, με το ΕΚΑΒ να φτάνει άμεσα στο σημείο προκειμένου να πάρει την σωρό του άτυχου άνδρα.

Πηγή: PatrisNews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39