search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:50
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Λευκωσία: Δεύτερη νεκροψία στα θύματα – Τρεις ιατροδικαστές εξέτασαν τον 15χορνο

22.04.2018 18:23
Συνεχίζεται το θρίλερ στη Λευκωσία: Δεύτερη νεκροψία στα θύματα - Τρεις ιατροδικαστές εξέτασαν τον 15χορνο - Media

 

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των Αρχών για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία της Κύπρου.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη νεκροτομή παρουσία και της Ελληνίδας καθηγήτριας στις σορούς του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Λευκωδία και σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπεράσματα των  δύο νεκροτομών συμπίπτουν.
 
Η ιατροδικαστής Χάρα Σπηλιωπούλου και η Κύπρια συνάδελφός της, Ελένη Αντωνίου συμφωνούν  ως προς την ώρα της δολοφονίας, όπως και ότι τα τραύματα στα δύο θύματα είναι από το ίδιο μαχαίρι, αλλά και στον αριθμό των τραυμάτων. Ο 60χρονος καθηγητής φέρει 26 τραύματα και η 59χρονη σύζυγός του 11 χτυπήματα.
 
Εξέταση του 15χρονου
Παράλληλα, την Κυριακή εξετάστηκε από τις δύο γυναίκες ιατροδικαστές, αλλά και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Μάριο Ματσάκη εκ νέου ο 15χρονος. Το παιδί έχει μικροεκχυμώσεις, δηλαδή μώλωπες κυρίως στα χέρια, που μπορεί να προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν δείχνουν κακοποίηση ή πάλη σύμφωνα με την ιατροδικαστή.
 
Και σήμερα οι αστυνομικοί εξερεύνησαν το σπίτι του ζευγαριού στο Στρόβολο και πήραν εκ νέου δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό αλλά και αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι. Το πότε θα καταθέσει γραπτώς ο 15χρονος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό καθώς οι αστυνομικοί περιμένουν να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία της υπόθεσης προκειμένου να του κάνουν συγκεκριμένα ερωτήματα.
 
Το χρονικό της υπόθεσης
Το ζευγάρι  βρέθηκε σφαγιασμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά του, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αρχικά, ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, που πήγε σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, είπε ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του. Το σπίτι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Κανείς από τους γείτονες δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση.
 
Από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο του σπιτιού,κάτι που ανέτρεψε την αρχική κατάθεση του παιδιού. Ακόμη, δεν προέκυψε ακόμα κανένα ίχνος διάρρηξης, ενώ δεν έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του παιδιού, ότι δηλαδή μπήκαν στο σπίτι διαρρήκτες.
 
Πληροφορίες: star.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24