25/02/2020 14:07:55

Καταθέτει ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο - Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί

Καταθέτει ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο - Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί - Media

 

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να αξιολογηθούν τα πορίσματα της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στις σορούς του άτυχου ζεύγους το Σάββατο, απ΄ τη Χαρά Σπηλιοπούλου και την Ελένη Αντωνίου εκ μέρους της Δημοκρατίας και τον Μάριο Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας.

Αξιολόγηση, επίσης, θα υπάρξει και στα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε χθες, Κυριακή, από τους τρεις ιατροδικαστές στον 15χρονο γιο της οικογένειας, ο οποίος, ως γνωστόν, είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος.

Οι ανακριτές αναμένεται να αξιολογήσουν τα ευρήματα και δεν αποκλείεται εντός της μέρας ο φάκελος της υπόθεσης να αποσταλεί ολοκληρωμένος στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα δώσει οδηγίες για τα επόμενα βήματα των ανακριτών.

Όλα όσα προέκυψαν μετά τη δολοφονία θα τεθούν εντός της ημέρας ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας με σκοπό να πειστεί ότι οι έρευνες προχώρησαν σε σημείο που να επιτρέπουν την κλήση του δεκαπεντάχρονου σε κατάθεση. Από τις απαντήσεις που θα δοθούν, θα εξαρτηθεί κατά πόσον ο 15χρονος θα θεωρηθεί μάρτυρας ή μη.

Τέλος, αναφέρεται πως οι ανακριτές φέρονται να θεωρούν πως και από κάποια νέα ευρήματα ή και συμπεράσματα ενισχύονται κάποιες από τις αρχικές τους εκτιμήσεις και δίνουν αρκετό βάρος στην επικείμενη κατάθεση του 15χρονου.

Πηγή: philenews.com sigmalive.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.