search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Μακρόν-Πούτιν: Τα βρήκαν για το Ιράν, διαφώνησαν για τη Συρία

23.04.2018 13:16
Πούτιν και Μακρόν συζήτησαν λεπτομερώς για την κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ - Media

 

Τα στρατιωτικά πλήγματα, που κατέφεραν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στις 14 Απριλίου σε μια σειρά στόχους στο έδαφος της Συρίας, πραγματοποιήθηκαν νομίμως, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Από την άλλη πλευρά, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε για την ίδια τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών ότι Μακρόν και Πούτιν εξέφρασαν την ταυτόσημη άποψη, ότι η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν πρέπει να παραμείνει σε ισχύ.

Η επικοινωνία πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν ο Γάλλος πρόεδρος φθάσει στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, συνομιλίες εφ’ όλης της ύλης που θα περιλαμβάνουν όλα τα καυτά ζητήματα, από το Ιράν και τη Συρία ως τους δασμούς που επιβάλλουν οι ΗΠΑ σε διάφορα προϊόντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:30