search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:09
MENU CLOSE

ΝΔ για Τσίπρα: Καμία «καθαρή έξοδος», αλλιώς ας ακυρώσει τις νέες μειώσεις στις συντάξεις

23.04.2018 13:25
ΝΔ: «Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα» - Media

 

«Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η NΔ και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία θα του απευθύνει σήμερα ένα ερώτημα: Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».

Σαμαράς: Ο Τσίπρας βγάζει φόβο…

Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο!. Φόβο για το μέλλον, γιατί έρχεται η ΝΔ… Φόβο για το χθες, γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014… Ως προς την εμπάθειά του για μένα, με τιμά και τον ευχαριστώ. Και πάντως, θα τον πάω ως το τέλος!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07