search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:06
MENU CLOSE

«Πάγωσε» ο Τσιμιτσέλης με την ατάκα της Μενεγάκη! (Video)

23.04.2018 17:41
«Πάγωσε» ο Τσιμιτσέλης με την ατάκα της Μενεγάκη! (Video) - Media
 
Η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν τρόπο μαγικό να παίζει με τους καλεσμένους της και ορισμένες φορές να εκμαιεύει αυτό που θέλει…
 
Πριν καλά καλά καθίσουν απέναντι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η παρουσιάστρια τσίγκλισε τον ηθοποιό, λέγοντας του:
 
«Πρέπει να περάσω σε διαφημίσεις γιατί πρέπει να περάσω και στο αγόρι αυτό το υπέροχο, γλυκό και τρυφερό που πάλι με άλλο κορίτσι παίζει σε αυτή την πολύ τραβηχτική σειρά που έχει βάλει όλο τον κόσμο κάτω να μην αλλάζει, να μην κάνει ζάπινγκ. Κάθε μέρα “Έλα στη θέση μου” σου λέει… Πόσο πια! Έ κύριε Γιάννη μας που αρχίσατε τα τσιλιμπουδίσματα τώρα από ό,τι βλέπω με άλλη γυναίκα! Για τη σειρά πάντα μιλάω, μην μου κολλάτε εσείς οι ηθοποιοί» είπε η Ελένη Μενεγάκη αφήνοντας άφωνο τον καλεσμένη της Γιάννη Τσιμιτσέλη που ύψωσε το φρύδι ακούγοντας τα σχόλια της παρουσιάστριας και μπόρεσε μόνο να αναφωνήσει: «Πωπώ! Τρολάρισμα τρελό…».

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04