search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:21
MENU CLOSE

«Ραγίζει» καρδιές η Φαίη Μαυραγάνη: Ο θάνατος που τη συγκλόνισε (Video)

24.04.2018 07:57
«Ραγίζει» καρδιές η Φαίη Μαυραγάνη: Ο θάνατος που τη συγκλόνισε (Video) - Media

 

Για τη μεγάλη απώλεια στη ζωή της μίλησε η Φαίη Μαυραγάνη στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς», με τα λόγια της να προκαλούν συγκίνηση. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον θάνατο του αδεργού της, ένα γεγονός που την καθόρισε και τη στιγμάτισε βαθιά.

«Τον θάνατο δεν μπορεί κανείς να τον περιμένει, να τον στηρίξει, να το αντέξει, ειδικά όταν είναι ξαφνικό και όταν είναι σε νέες ηλικίες. Δεν είναι στις κατηγορίες τις μεγαλύτερες που λες κάποια στιγμή θα συμβεί, νομίζω τον οποιονδήποτε θα στιγματίσει, θα συντρίψει. Για μένα το εξισορροπητικό ήταν ότι ήμουν έγκυος και γέννησα το παιδί μου. Και ήρθε στον πόνο του θανάτου η χαρά της ζωής. Αυτή ήταν η δύναμη που πήρα και το γεγονός ότι ο άντρας μου ανέλαβε όλο αυτό το πακέτο για μένα, από τα διαδικαστικά μέχρι τα συναισθηματικά και είχα να πατάω στη στήριξη του άντρα μου και στη ζωή που ήρθε» είπε μεταξύ άλλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:21