search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:58
MENU CLOSE

Αυτή η γυναίκα έκοψε φέτες, τα γεννητικά όργανα του εραστή της – Είχε δείξει βίντεο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις σε φίλους του

24.04.2018 12:24
Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου: Γέμισε το σπίτι με 250.000 μπαλάκια για να παίξουν τα παιδιά του (Video) - Media

 

Ο 40αρης Σέρτζιο Φερνάντεζ δήλωνε ροκ μουσικός και περιφερόταν σε διάφορα μέρη και πόλεις της Αργεντινής για να βγάλει τα προς το ζην. Τον Νοέμβριο του 2017 η τυφλή τύχη του χαμογέλασε. Γνώρισε την 26χρονη αρχιτεκτόνισσα Μπρέντα Μπαριτίνι και με κάποιο τρόπο κατάφερε να είναι ζευγάρι μαζί της.

Η Μπρέντα είχε τεράστια οικονομική επιφάνεια, και τον φιλοξενούσε σε μια έπαυλη στην πόλη Κόρδοβα της Αργεντινής. Στα μάτια της Μπρέντα ο Σέρτζιο ήταν ένας θεός του σεξ. Ο μέντορας της ο γκουρού της. Το ζευγάρι δεν έχανε στιγμή να απολαμβάνει το σεξ όπου και να βρισκόταν.

Κάποια στιγμή ο Σέρτζιο της ζήτησε να καταγράψουν σε βίντεο τις επιδόσεις και των δυο ενώ έκαναν έρωτα κάτι που η ξανθιά δέχτηκε με επιφυλάξεις. «Μην δείξεις πουθενά το βίντεο μας αλλιώς θα ψάχνεις τον ανδρισμό σου» του είπε σε ανύποπτη στιγμή και ο Σέρτζιο γέλασε αλλά δεν την πήρε στα σοβαρά.

Κάποια στιγμή όμως η Μπρέντα διαπίστωσε πως οι ερωτικές της επιδόσεις είχαν γίνει αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την ανδροπαρέα του Σέρτζιο. Τους έδειχνε ξανά και ξανά τα βίντεο με εκείνον να της κάνει έρωτα.

Αποφάσισε τότε να πραγματοποιήσει την απειλή της. Έβαλε σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιο της. Ενώ το ζευγάρι βρισκόταν μια μέρα στα προκαταρκτικά, η γυναίκα του ζήτησε να του δέσει τα μάτια και τα χέρια και να του χαρίσει στιγμές απόλαυσης που δεν είχε νιώσει στα 40 του χρόνια.

Ο Σέρτζιο δέχτηκε. Όταν εκείνη σιγουρεύτηκε ότι τον ακινητοποίησε, έβγαλε ένα κλαδευτήρι και του έκοψε τα γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια έκοψε μπροστά του φέτες μια προς μια τα τραυματισμένα του μέλη.

Η Μπρέντα όταν συνειδητοποίησε μέσα στα αίματα τι είχε κάνει, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη της. Ο Σέρτζιο γλύτωσε ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Όμως πλέον έχει πέσει σε κατάθλιψη και περιμένει από μέρα σε μέρα να τον καλέσουν να εγχειριστεί και να συγκολλήσουν ότι απέμεινε.

Για τους θαυμαστές και τους φίλους του που έμαθαν το περιστατικό, είπε πως ο τραυματισμός οφείλεται σε ερωτικά παιχνίδια. Η Μπρέντα όμως από το κελί της φυλακής με δήλωση της είπε πως είναι ψέμα και εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Η Μπρέντα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:55