search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45
MENU CLOSE

Ένα παιδί στα χαλάσματα παρακαλεί τον νεκρό πατέρα του να ξυπνήσει: Αυτή είναι η Υεμένη (Video)

24.04.2018 13:13
Ένα παιδί στα χαλάσματα παρακαλεί τον νεκρό πατέρα του να ξυπνήσει: Αυτή είναι η Υεμένη (Video) - Media

 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζεται η σφαγή αμάχων από τον αραβικό συνασπισμό υπό τη Σαουδική Αραβία στην Υεμένη.

Το σκοταδιστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, που αποτελεί ωστόσο σύμμαχο των ΗΠΑ και προνομιακό συνομιλητή της Δύσης στη Μέση Ανατολή, μετά τη λιμοκτονία που επέφερε μέσω του ναυτικού αποκλεισμού, συνεχίζει να βομβαρδίζει αμάχους υπό το πρόσχημα της εξουδετέρωσης των ανταρτών Χούτι, που υποστηρίζονται από το Ιράν.

Ένα σκληρό μεν, αληθινό δε βίντεο από μια πρόσφατη αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη έρχεται να μας θυμίσει ότι υπάρχει άλλη μία εστία σφαγής αμάχων, πέραν της Συρίας, στην ευρύτερη γειτονιά μας.

Ένα μικρό αγόρι αγκαλιάζει τον νεκρό πατέρα του και τον παρακαλεί να ξυπνήσει. Μάταια, γιατί είναι νεκρός. Είναι ένας από τους νεκρούς από τις σαουδαραβικές βόμβες που χτύπησαν γαμήλια τελετή.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σκληρές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45