search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Ο Πάνος Ζάχαρης «ξαναχτυπά» με τους «The Working Dead»

24.04.2018 16:54
Ο Πάνος Ζάχαρης «ξαναχτυπά» με τους «The Working Dead» - Media

 

Δούλοι και δουλοκτήτες, δουλοπάροικοι και φεουδάρχες, εργάτες και αφεντικά… Εκμεταλλευόμενοι κι εκμεταλλευτές σ’ ένα σκληρό, διαχρονικό μπρα-ντε-φερ από τη σκιά των Πυραμίδων και το Λονδίνο της Βιομηχανικής Επανάστασης, μέχρι τα sweatshops της Κίνας και τα τηλεφωνικά κέντρα της Καλλιθέας, με έπαθλο τα κλειδιά του κόσμου.

Στιγμιότυπα του ταξικού El Clásico σφηνωμένα στα καρεδάκια μονοσέλιδων κόμικ στριπ, χρωματισμένα με τις βαφές του σήμερα, περιμένουν τον αναγνώστη να βρει τον εαυτό του σε κάποια γωνιά αυτού του βιβλίου. Ίσως με άλλα ρούχα και εργαλεία, αλλά με τον ίδιο πόνο. Και τον ίδιο αντίπαλο. 

Η βραβευμένη ως καλύτερο διαδικτυακό κόμικ 2017 και 2018, σειρά κόμικς του Πάνου Ζάχαρη «The Working Dead» γίνεται για πρώτη φορά χάρτινη στο σύνολό της και προσκαλεί τους αναγνώστες σ’ ένα διαφορετικό ταξίδι στην ιστορία και την… υστερία. 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Τόπος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:14