search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Συγκλονιστική τροπή: Βρέθηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους στη Ν. Σμύρνη

24.04.2018 17:22
Η συμμορία που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη διέπραττε συστηματικά κλοπές σε 12 νομούς της Ελλάδας - Media

 

Συγκλονιστική τροπή πήρε η υπόθεση του νεκρού βρέφους, που είχε βρεθεί την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μητέρα και φερόμενη ως δράστης του φρικτού εγκλήματος είναι μια 22χρονη ανύπαντρη Ελληνίδα, η οποία κατοικεί μαζί με τη μητέρα της σε μια από τις πέντε πολυκατοικίες που έχουν πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο, όπου εντοπίστηκε από μια καθαρίστρια το άψυχο κορμάκι του μόλις λίγων ωρών αγοριού. Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η νεαρή κοπέλα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη από τη μητέρα της, φροντίζοντας να φορά φαρδιά ρούχα και να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Όταν όμως γέννησε φοβήθηκε ότι το καλά κρυμμένο «μυστικό» της θα αποκαλυπτόταν και έτσι προτίμησε να τυλίξει σε μια σακούλα και να πετάξει το νεογνό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, δίχως καν να κόψει τον ομφάλιο λώρο όπου το βρέφος – σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση – βρήκε φρικτό θάνατο από το κρύο και την ασιτία. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν η 22χρονη ενήργησε μόνη ή τη βοήθησε και κάποιος άλλος να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για να καταθέσει και στη συνέχεια να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51