search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση ΥΠΕΞ στον επίτροπο Χαν – «Υπονομεύει τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό»

24.04.2018 18:08
Αυστηρή απάντηση του ΥΠΕΞ στις τουρκικές αιτιάσεις για τις Natura: «Θέλετε ΕΕ; Σεβαστείτε την» - Media

 

Σκληρή επίθεση κατά του επιτρόπου αρμόδιου για την διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, εξαπολύει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ κατηγορεί τον ευρωπαίο επίτροπο ότι έχει «λάθος εικόνα» και «υπονομεύει» τις διαπραγματεύσεις.

«Καλούμε τον επίτροπο Χαν να σταματήσει να παρέχει λάθος εικόνα για διαπραγματεύσεις τις οποίες, όπως όλα δείχνουν, δεν κατανοεί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να σταματήσει να τις υπονομεύει», αναφέρει το ΥΠΕΞ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα τη Τρίτη ο ευρωπαίος Επίτροπος εμφανίστηκε αισιόδοξος για εξεύρεση λύσης «εντός δύο εβδομάδων» στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ να μην συμμερίζεται την αισιοδοξία του και να κάνει λόγο για επίλυση του ζητήματος «μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:06