search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:56
MENU CLOSE

Σοκαριστική ομολογία της 22χρονης που σκότωσε το βρέφος της

25.04.2018 05:51
Σοκαριστική ομολογία της 22χρονης που σκότωσε το βρέφος της - Media

 

Ακόμη και τους αστυνομικούς σοκάρισαν οι λεπτομέρειες και η κυνικότητα με την οποία η 22χρονη πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Νέα Σμύρνη το νεογέννητο μωρό της. 

Η 22χρονη σπουδάστρια TEI, περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως έφθασε στο σημείο να γεννήσει το παιδί της και να το πετάξει ζωντανό.

Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη την οποία κράτησε κρυφή και από τον πατέρα του βρέφους και πως το βράδυ της Παρασκευής γέννησε το αγοράκι βάρους περίπου 3,5 κιλών στη μπανιέρα του σπιτιού της μόνη της. Όπως είπε ήταν σε κατάσταση πανικού. 

Μάλιστα, είπε πως κανένας δεν κατάλαβε το παραμικρό γιατί έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και στη συνεχεία τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο. 

Η κοπέλα κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή και την κάλυπτε φορώντας φαρδιά ρούχα. Δεν κίνησε τις υποψίες, όπως είπε και κανείς δεν κατάλαβε κανείς ότι κρύβει μέσα της μυστικό ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες την εγκυμοσύνης της την είχε κρύψει ακόμη και από την μητέρα της.  Η φοιτήτρια νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική. Εντός ολίγων ωρών θα εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία και στη συνέχεια να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Οι δυο ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή είπαν ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12-20 ώρες μετά τη γέννηση του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Η 22χρονη είναι φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Καλαμάτας. Λίγο πρν γεννήσει εγκατέλειψε τις σπουδές της και ήρθε στην Αθήνα όπου διέμενε στη Νέα Σμύρνη μαζί με τη μητέρα της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53