search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:32
MENU CLOSE

Οι βλακείες πληρώνονται: «Εξυπνάκιας» έσπρωξε πίθηκο μέσα σε λίμνη και μετά δεν ήξερε που να κρυφτεί (Video)

25.04.2018 12:25
Εκατοντάδες μαϊμούδες βγήκαν στους δρόμους λόγω… κορωνοϊού (Video) - Media

 

Ένας εξυπνάκιας τουρίστας έξω από έναν βουδιστικό ναό στην Κίνα, αποφάσισε για να διασκεδάσει την παρέα του να σπάσει πλάκα με έναν πίθηκο. Το ζωντανό καθόταν αμέριμνο στην άκρη μιας λίμνης με την πλάτη γυρισμένη προς τον άνδρα και δεν έδωσε καμία σημασία όταν εκείνος πλησίασε.

Ο εξυπνάκιας όταν έφτασε κοντά απλώνει το χέρι του και σπρώχνει στο νερό το πιθηκάκι. Και τότε συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε. Η αντίδραση του πίθηκου ήταν άμεση. Με το που έπεσε στο νερό, βγήκε αμέσως έξω και άρχισε να κυνηγάει τον εξυπνάκια, ο οποίος πλέον δεν ήταν εξυπνάκιας αλλά ένας τρομοκρατημένος άνδρας.

Τρέχει για να σωθεί και μπαίνει σε ένα υπόστεγο σίγουρος ότι το πιθήκι δεν θα του δώσει άλλη σημασία. Κάνει λάθος όμως ούτε εκεί μέσα είναι ασφαλής. Άλλοι πίθηκοι εμφανίσθηκαν από το πουθενά και του επιτέθηκαν μέσα στο υπόστεγο. Ο πλακατζής κατάφερε να σωθεί με την παρέμβαση των μοναχών του ναού. Έχει βαθιά γδαρσίματα και δαγκωνιές στο κεφάλι στα χέρια και τα πόδια.

p> 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31