search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Οργή για τα ενισχυμένα οπίσθια της Μπάρμπι – Φόβοι για τα πρότυπα ομορφιάς (Photos)

25.04.2018 15:26
Οργή για τα ενισχυμένα οπίσθια της Μπάρμπι – Φόβοι για τα πρότυπα ομορφιάς (Photos) - Media

 

Οργή προκάλεσε η απόφαση για κυκλοφορία στα καταστήματα της Βραζιλίας μιας νέας κούκλας Μπάρμπι, της οποίας τα οπίσθια είναι τρομακτικά ενισχυμένα.

Η κούκλα κοστίζει μόλις 8 ευρώ και τα οπίσθιά της στην πραγματική ζωή θα ήταν κατά 7 εκατοστά μικρότερα από της Κιμ Καρντάσιαν.

Οι δημιουργοί της κούκλας εμπνεύστηκαν την ιδέα από τον διαγωνισμό καλλιστείων Miss Bumbum, στον οποίο λαμβάνουν καλλίγραμμες γυναίκες με «αυθεντικές βραζιλιάνικες καμπύλες».

Οι επικριτές της κούκλας υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει την τάση σε έφηβα κορίτσια να υποβληθούν σε «επικίνδυνες» ανυψωτικές αισθητικές επεμβάσεις για να πλησιάσουν στα πρότυπα ομορφιάς που τις περικυκλώνουν.

Οι δημιουργοί της λένε ότι έχουν ήδη κατακλυστεί με προπαραγγελίες για το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 8 Αυγούστου, την ημέρα που ξεκινά ο φετινός διαγωνισμός Miss Bumbum.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11