search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο Γιουνκέρ, την Πέμπτη η ομιλία του στη Βουλή

25.04.2018 16:55
Οργή Γιουνκέρ για τη Σύνοδο Κορυφής: Ο προϋπολογισμός της Ε.Ε. στερείται προσανατολισμού προς το μέλλον - Media

 

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος και έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιουνκέρ θα απευθυνθεί στην Εθνική Αντιπροσωπεία, την Πέμπτη στη μία το μεσημέρι σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, με Ειδική Ημερήσια Διάταξη.

Τον κ. Γιουνκέρ θα υποδεχθεί και θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενώ στη συνεδρίαση θα παραστούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αναφερθεί στην ολοκλήρωση του προγράμματος προσαρμογής και στην έξοδο της Ελλάδας από αυτό.

Ο κ. Γιουνκέρ θα έχει συναντήσεις με τους κ.κ. Παυλόπουλο και Τσίπρα, αλλά και με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Γιουνκέρ στις 10:50 και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κομισιόν στις 5:30 το απόγευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:55