search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:14
MENU CLOSE

Η ΕΤΕ προχωρά με τους κινεζικούς ομίλους για την Εθνική Ασφαλιστική

25.04.2018 17:44
Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής κατά 22,4% το 2019 έναντι του 2018     - Media
 
Nα εξαντλήσουν τις διαπραγματεύσεις με τις δύο κινέζικες εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποφάσισε το δ.σ. της Εθνικής Τράπεζας το απόγευμα της Τετάρτης. Παράλληλα, ενέκρινε και το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, το οποίο θα αφορά στοχευμένα σε 500 εργαζόμενους.
 
Αναφορικά με την Εθνική Ασφαλιστική, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας φέρεται να πρότεινε την εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού, ενώ η διοίκηση της Eθνικής τράπεζας από την πλευρά της έκλεινε υπέρ της επανεκκίνησης της διαδικασίας με τους δύο υποψήφιους αγοραστές, κυρίως τη Fosun και δευτερευόντως την Gongbao, οι οποίοι είχαν περάσει στον τελικό γύρο την Άνοιξη του 2017.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις με τον κινεζικό κολοσσό της Fosun βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένο στάδιο και οι Κινέζοι έχουν εκφράσει δημοσίως το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Έτσι, οι διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν κατ’ αρχάς με τη Fosun και στη συνέχεια με την Gongbaο.
 
Πηγή: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13