search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:35
MENU CLOSE

ΨΗΠΤΕ: Να σοβαρευτούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Δεν ανέλαβαν ευθύνη για την ανυπαρξία πολιτικής για το Διάστημα

25.04.2018 18:54
ΨΗΠΤΕ: Να σοβαρευτούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Δεν ανέλαβαν ευθύνη για την ανυπαρξία πολιτικής για το Διάστημα - Media

 

Απάντηση στις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την παραίτηση του δρ. Σταμάτη Κριμιζή από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού έδωσε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, καλώντας τα να σοβαρευτούν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής:

«Δεν περιμέναμε από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να αναλάβουν καμία ευθύνη για τη μνημειώδη ανυπαρξία πολιτικής -από μέρους τους- για το Διάστημα.

Αναμενόμενο ήταν, επίσης, ότι θα έμπαιναν στη διαδικασία αναπαραγωγής αθλιοτήτων.

Δηλώνουμε περήφανοι για το πρόγραμμα ανάπτυξης μιας πλήρους συστοιχίας μικροδορυφόρων αποκλειστικά από ελληνικά πανεπιστήμια, πρόγραμμα στο οποίο προχωρά για πρώτη φορά η Ελλάδα.

Τους καλούμε να σοβαρευτούν. Να μην εκτοξεύουν κατηγορίες κατά της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας, η οποία είναι στρατευμένη στην εθνική προσπάθεια για την υλοποίηση μιας αξιόπιστης και πλήρους πολιτικής για το Διάστημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24