29/02/2020 12:47:13

Η αργία της Πρωτομαγιάς στα ΜΜΕ

Η αργία της Πρωτομαγιάς στα ΜΜΕ - Media

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, Κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές και στα άλλα ΜΜΕ θα εργαστούν ως εξής:

  •  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:  α) Τη Δευτέρα, 30/4/2018, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εφημερίδες. β) Την Τρίτη, 1/5/2018, δεν θα εκδοθεί.. ΚΑΜΙΑ εφημερίδα. Οι συντάκτες όλων των εφημερίδων θα εργαστούν την Πρωτομαγιά για την έκδοση των εφημερίδων που θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη, 2/5/2018. γ) Την Τετάρτη, 2/5/2018, θα εκδοθούν κανονικά όλες οι εφημερίδες.
  • ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Οι εργαζόμενοι σε όλους του ιδιωτικούς, δημοτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς θα εργαστούν κατά την αργία της Πρωτομαγιάς όπως τις Κυριακές και τις αργίες.
  • ΑΠΕ-ΜΠΕ: Όσοι συντάκτες περιλαμβάνονται στις καταστάσεις της κατά την αργία της Πρωτομαγιάς, θα εργαστούν και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ-ΕΙΗΕΑ για Κυριακές και αργίες.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Οι εργαζόμενοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν ανήμερα την Πρωτομαγιά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.