search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Λένι Κράβιτζ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέιτ Χολμς, Σπάικ Λι στο Δείπνο Καλλιτεχνών του οίκου Chanel

26.04.2018 07:24
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca λόγω κορονοϊού - Media

 

Το ετήσιο Δείπνο Καλλιτεχνών που παραθέτει ο οίκος Chanel στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα (Tribeca Film Festival) κάθε χρόνο μεγαλώνει τόσο σε ενδιαφέρον όσο και στα μέτρα ασφάλειας.

Η ετήσια εκδήλωση που ενώνει τέχνη, μόδα και κινηματογράφο, στο Balthazar της Νέας Υόρκης πραγματοποιείται πάντα το βράδυ της Δευτέρας, στο μέσο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και είναι μία ιδανική ευκαιρία για κριτική των πρώτων φαβορί.

Στο κόκκινο χαλί έγιναν αρκετές αναφορές στο ντοκιμαντέρ «Love, Gilda» για τη Γκίλντα Ράντνερ, την πρώτη γυναίκα σούπερ σταρ του «Saturday Night Live» που εστιάζει στο χαρισματικό της πνεύμα.

«Είναι μια τόσο δυνατή ταινία για μια πραγματικά χαρισματική γυναίκα» δήλωσε ο ηθοποιός Keegan-Michael Key, ο οποίος συμμετέχει πρώτη φορά στο Tribeca. «Είμαι συγκινημένος από την ταινία επειδή είχαμε κοινή ιστορία, περάσαμε και οι δύο από την ομάδα θεατρικού αυτοσχεδιασμού The Second City , αλλά θα μου άρεσε ακόμα κι αν δεν υπήρχε αυτή η σύνδεση. Η ταινία καταγράφει πραγματικά τη ζεστασιά της και το εξαιρετικό ταλέντο της».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03