search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Εύη Βατίδου: Τη «στόλισαν» κανονικά στο Πρωινό – Τι δουλειά κάνει η κυρία; (Video)

26.04.2018 08:53
Εύη Βατίδου: Τη «στόλισαν» κανονικά στο Πρωινό - Τι δουλειά κάνει η κυρία; (Video) - Media

 

Με αγένεια και υπεροψία απάντησε η Εύη Βατίδου στους δημοσιογράφους όταν εκείνοι της ζήτησαν να κάνει κάποιες δηλώσεις. Το γεγονός αυτό έκανε έξω φρενών το πάνελ του Πρωινού που κατακεραύνωσαν την Εύη Βατίδου τόσο για το στυλάκι της όσο και για τις «γκάφες» της που έχουν μείνει στην… ιστορία!

 «Γιατί συνεχίζεις; Γιατί με πιέζεις τόσο πολύ ενώ δεν θέλω να μιλήσω; Εσύ ρώτα ό,τι θες κι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω! Θα φύγω… Γιατί η δική μου ζωή να είναι προς πώληση και να βγάζετε λεφτά εσείς; Όλο εμένα παίζετε και τους διάφορους, δε βγάζετε λεφτά; Κι εσύ πληρώνεσαι και όλοι πληρώνονται», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου και το πάνελ του Πρωινού πήρε «φωτιά»!

«Μην κάνετε πλάκα, η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Υπάρχει πρόβλημα. Εγώ θλίβομαι με αυτές τις δηλώσεις. Με αυτό το ύφος και με αυτή την αγένεια θλίβομαι πάρα πολύ! Γιατί τέτοια υπεροψία; Ποιος έχει δώσει το δικαίωμα στην κ. Βατίδου να έχει αυτό το ύφος; Τι δουλειά κάνει η κ. Βατίδου»; Είπε η Σοφία Τουντούρη με τον Κώστα Τσουρό να προσθέτει: «Εμείς εδώ στην εκπομπή την Εύη Βατίδου έχουμε να την παίξουμε από τότε που δεν ήξερε να πάρει το 100»!

«Το πιο ενδιαφέρον είναι το μπάνιο που κάνει στη θάλασσα, κάθε πρωί που κολυμπάει», συμπλήρωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη εμφανώς ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21