search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Η Φουρέιρα απαντά στον Σφακιανάκη για τη συμμετοχή της στη Eurovision (Video)

26.04.2018 09:15
Η Φουρέιρα απαντά στον Σφακιανάκη για τη συμμετοχή της στη Eurovision (Video) - Media

 

Τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα, απαξιώντας στην ουσία να δώσει βάση στα λεγόμενά του.

«Είμαι Γερμανός, συμμετέχω με τη Ρωσία και το τραγούδι το έχει γράψει ένας Έλληνας με χορογράφο τον Γιουγκοσλάβο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», είχε δηλώσει ο Νότης όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision με την Κύπρο» με τν τραγουδίστρια να απαντά στις δηλώσεις αυτές ως εξής: «Δεν με απασχολεί καθόλου. Καθόλου όμως! Είναι 3 λεπτά και είναι όλα γρήγορα».

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε όμως και στην ελληνική συμμετοχή τονίζοντας ότι ευχή της είναι η Ελλάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται καθώς είναι η χώρα της που θα ήθελε ήδη να έχει εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό: «Εύχομαι να σκίσει η Γιάννα Τερζή γιατί η Ελλάδα είναι η χώρα μου, την αγαπάω και θέλω να φτάσει όσο πιο ψηλά. Εγώ ήθελα πάντα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και χαίρομαι πάρα πολύ που πάει φέτος με αυτό το τραγούδι γιατί είναι πολύ ωραίο και ξεχωριστό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50