search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Μητέρα 22χρονης: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα – Πίστευα ότι είχε παχύνει»

26.04.2018 10:08
Μητέρα 22χρονης: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα - Πίστευα ότι είχε παχύνει» - Media

 

Κατάθεση στην αστυνομία έδωσε η μητέρα της 22χρονης που γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της και κατόπιν, πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί καν ότι η κόρη της είναι έγκυος καθώς ήταν παχύσαρκη και φορούσε φαρδιά ρούχα.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο, αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα», είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας πως όταν είδε κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο, ρώτησε την κόρη της τι είχε συμβεί, με την 22χρονη να της απαντά ότι ήταν αδιάθετη.

Οι  πρώτες της υποψίες δημιουργήθηκαν όταν η γυναίκα έμαθε από τις ειδήσεις ότι στην πολυκατοικία τους βρέθηκε ένα  νεογέννητο μωρό νεκρό. Αν και ρώτησε την κόρη της, εκείνη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με το συμβάν.

«Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας, τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι, και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Το βρέφος φαίνεται να έπεσε σε ένα δίκτυ-τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας

Στην 22χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας και κατόπιν η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Μέχρι στιγμής, η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη και φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, ενώ μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43