search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Εξέλιξη-θρίλερ στο διπλό φονικό της Κύπρου – Και γυναίκα αναζητά η αστυνομία

26.04.2018 16:01
Κύπρος: «Παγώνουν» για έναν χρόνο και οι γεωτρήσεις ΕΝΙ-TOTAL - Media
 
Περιπλέκεται το θρίλερ γύρω από το διπλό φονικό στο Στρόβολο. Όπως μετέδωσε το site antenna.gr μια γυναίκα η οποία φέρεται πως έχει άμεση σχέση με την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρου αναζητά η αστυνομία λίγες ώρες μετά την σύλληψη του 33χρονου που κατηγορείται για το διπλό φονικό.
 
Η αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα έχει πάρει 111 καταθέσεις ενώ ο κύκλος των ερευνών θα επεκταθεί στο φιλικό, οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του 33χρονου και του ζευγαριού σε Λευκωσία, Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.
 
Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση αναμένεται να δείξουν στον γιο του ανδρόγυνου φωτογραφίες ατόμων που έχουν απασχολήσει τις αρχές ελπίζοντας ότι έτσι μπορεί να αναγνωρίσει τον ή τους δράστες.
 
Επίσης η κυπριακή αστυνομία αναζητά από την περασμένη Πέμπτη, 19 Απριλίου, το μαχαίρι με το οποίο ο δράστης κατακρεούργησε το ζευγάρι ενώ ακόμη δεν έχουν βρεθεί και τα κλοπιμαία.
 
Στο εσωτερικό της μονοκατοικίας το τμήμα της εγκληματολογικών ερευνών εντόπισε δύο τεκμήρια ξένα προς το περιβάλλον της οικίας για τα οποία ο ανήλικος ανέφερε πως δεν ανήκουν σε κανένα μέλος της οικογένειάς του.
 
Επίσης διαπιστώθηκε πως το συρόμενο παράθυρο της κουζίνας εντοπίστηκε ανοικτό.
 
Πηγή: enikos.gr/Φιλελεύθερος
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03