13/12/2019 01:07:03

Παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7

Παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7 - Media

 

Τέλος από τον ειδησεογραφικό ραδιοσταθμό της 24Media η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Και οι δύο θα κάνουν την Παρασκευή τις τελευταίες τους εκπομπές. 

Εμοιαζε φύσει αδύνατον να παραμείνει η Μαργαρίτα σε έναν ραδιοσταθμό-κέλυφος που δεν θυμίζει τίποτε από το πρόσφατο παρελθόν του, στο ραδιόφωνο που (και) η ίδια έστησε αλλά το γκρέμισαν. Την περασμένη Τρίτη υπέβαλε την παραίτησή της και αυτήν την Παρασκευή, στις 4 με 6 το απόγευμα, θα αποχαιρετήσει τους ακροατές. Μεγάλη απώλεια για το Ραδιόφωνο 24/7 που αλλάζει άρδην, από την αρχή μέχρι το τέλος, σε μία ακόμα στρατηγικά λάθος κίνηση. Τέτοιο ξήλωμα συχνότητας δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναζήσει.

Η Μαργαρίτα μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη έστησαν το Ραδιόφωνο 24/7 που δεν πέτυχε κατευθείαν από την αρχή αλλά δεν του δόθηκε και ο απαραίτητος χρόνος για να βελτιωθεί. Η πλημμύρα που έπιασε την ιδιοκτησία του έμοιαζε πρωτοφανής με τις «ανάποδες» κινήσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Το Ραδιόφωνο 24/7 είναι ήδη ένα άλλο ραδιόφωνο. Οπως είναι τώρα όμως δεν θα πάει πουθενά, θέλει πολλή δουλειά και πολλά -ακόμα- πρόσωπα. Μακάρι να τα καταφέρουν. Ο ανταγωνισμός εκεί έξω είναι άγριος βέβαια.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.