search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7

26.04.2018 16:17
Παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7 - Media

 

Τέλος από τον ειδησεογραφικό ραδιοσταθμό της 24Media η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Και οι δύο θα κάνουν την Παρασκευή τις τελευταίες τους εκπομπές. 

Εμοιαζε φύσει αδύνατον να παραμείνει η Μαργαρίτα σε έναν ραδιοσταθμό-κέλυφος που δεν θυμίζει τίποτε από το πρόσφατο παρελθόν του, στο ραδιόφωνο που (και) η ίδια έστησε αλλά το γκρέμισαν. Την περασμένη Τρίτη υπέβαλε την παραίτησή της και αυτήν την Παρασκευή, στις 4 με 6 το απόγευμα, θα αποχαιρετήσει τους ακροατές. Μεγάλη απώλεια για το Ραδιόφωνο 24/7 που αλλάζει άρδην, από την αρχή μέχρι το τέλος, σε μία ακόμα στρατηγικά λάθος κίνηση. Τέτοιο ξήλωμα συχνότητας δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναζήσει.

Η Μαργαρίτα μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη έστησαν το Ραδιόφωνο 24/7 που δεν πέτυχε κατευθείαν από την αρχή αλλά δεν του δόθηκε και ο απαραίτητος χρόνος για να βελτιωθεί. Η πλημμύρα που έπιασε την ιδιοκτησία του έμοιαζε πρωτοφανής με τις «ανάποδες» κινήσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Το Ραδιόφωνο 24/7 είναι ήδη ένα άλλο ραδιόφωνο. Οπως είναι τώρα όμως δεν θα πάει πουθενά, θέλει πολλή δουλειά και πολλά -ακόμα- πρόσωπα. Μακάρι να τα καταφέρουν. Ο ανταγωνισμός εκεί έξω είναι άγριος βέβαια.

Πηγή: e-tetradio.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40