search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:32
MENU CLOSE

Απολογείται σήμερα στον εισαγγελέα η 22χρονη φοιτήτρια που σκότωσε το βρέφος της

27.04.2018 06:16
Απολογία-σοκ από την 22χρονη: Άφησα το μωρό να πέσει επάνω σε ένα δίχτυ - Media

 

Στον εισαγγελέα πρόκειται να μεταφερθεί σήμερα η 22χρονη φοιτήτρια η οποία πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της το νεογέννητο μωρό της. Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη και παρακολουθείται από ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.

«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Αποφάσισα να το πω στον φίλο μου. Τον πήρα τηλέφωνο και όταν του το είπα μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τον ξαναπήρα και άλλες φορές αλλά δε μου το σήκωσε. Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω. Σκέφτηκα λοιπόν να το κρατήσω μυστικό μέχρι την ημέρα που θα γεννήσω. Σκεφτόμουν να γεννήσω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο επειδή δεν είχα λεφτά να πάω σε γιατρό. Υπολόγιζα μόνη μου τους μήνες και πίστευα ότι θα γεννήσω τον Μάιο», λέει χαρακτηριστικά στην απολογία της

Στην απολογία της η 22χρονη υποστηρίζει ότι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της από την μητέρα της και πως ένας από τους λόγους που την έκαναν να λάβει την απόφαση να γεννήσει μόνη της στο σπίτι ήταν και το γεγονός ότι δεν είχε χρήματα για να πάει σε νοσοκομείο.

«Από τη μητέρα μου κατάφερα να το κρύψω γιατί δεν είχα φουσκώσει πολύ και άρχισα να φοράω πιο φαρδιά ρούχα. Άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν αδύνατη οπότε και τα κιλά που πήρα δεν μου φαίνονταν τόσο» αναφέρει η 22χρονη και συνεχίζει: «Την Παρασκευή 20 Απριλίου ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα, όπως κάνει κάθε μέρα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8:30 π.μ. Στο δρόμο για τη σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά μου. Γύρισα λοιπόν σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή όμως άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, περίπου κάθε πέντε λεπτά δηλαδή κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω Δεν είχα όμως χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο….. Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι. Ντρεπόμουν και φοβόμουν όπως κάνω και τώρα. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό που συνέβη, εκείνη τη στιγμή τα έχασα» καταθέτει χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:31