search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Μαθητές Λυκείου είχαν κενό και επέστρεψαν μεθυσμένοι στο σχολείο – Τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας

27.04.2018 06:47
Μαθητές Λυκείου είχαν κενό και επέστρεψαν μεθυσμένοι στο σχολείο - Τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας - Media

Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμη μία φορά το σοβαρό ζήτημα της κατανάλωσης αλκοόλ στην εφηβεία με αφορμή ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο μαθητές στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα 23 Aπριλίου δύο μαθητές Λυκείου είχαν κενό και όταν επέστρεψαν στο σχολείο για να συνεχίσουν το μάθημα ήταν σε κατάσταση μέθης!

Από το σχολείο έγινε αντιληπτό ότι οι μαθητές είχαν μεθύσει και άμεσα μεταφέρθηκαν σε Κέντρο Υγείας της περιοχής για να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα. Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε αίσιο τέλος αφού οι μαθητές δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το cretalive, το Ρέθυμνο κρατάει τα σκήπτρα στη κατανάλωση αλκοόλ από νέους σε όλη την Ελλάδα, με βάση στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε πρόσφατη ημερίδα που έγινε από τη ΔΥΠΕ ,στο Σπήλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19