search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Χ. Μαντάς: Τους έχει κάτσει στον λαιμό ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο

27.04.2018 08:29
Μαντάς: Να πάμε σε εκλογές με ομαλότητα και ηρεμία - Media

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε Στο Κόκκινο για τον τρόπο που ΜΜΕ παρουσιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις χαρακτήρισε δε «ιστορικές φάρσες» κάποια πρωτοσέλιδα εφημερίδων. 

Εξήγησε ότι η κυβέρνηση έχει «διαμορφώσει την αναπτυξιακή στρατηγική για τα επόμενα χρόνια και τις βασικές του γραμμές θα παρουσιάσει σήμερα στο Eurogroup, έχει τη φιλοδοξία να ισορροπήσει και ως προς τους θεσμούς, να γίνει αποδεκτή από τους θεσμούς ταυτόχρονα να υπάρξει και αυτό που λέμε η όραση, το παράθυρο, η πόρτα προς την κοινωνία».

Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε στο πως αντιμετώπισε η αντιπολίτευση και ειδικότερα η Νέα Δημοκρατία τις δηλώσεις Γιούνκερ, στη μεταμνημονιακή παρακολούθηση, εξήγησε ότι το μεγάλο θέμα είναι ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε «αυτό δεν μπορούν να χωνέψουν ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, αυτό νομίζω τους έχει κάτσει στον λαιμό – που λέμε και στο χωριό μου – δεν είναι δυνατόν να πιστέψουν πως μια κυβέρνηση επί τρία χρόνια πιάνει τους στόχους, υπεραποδίδει τους στόχους και τελικά βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια, αυτή είναι μια ποιοτική πολύ σημαντική αλλαγή».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:17