search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:44
MENU CLOSE

Λάγιος Ντέταρι: Πώς είναι σήμερα ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού (Photos)

27.04.2018 08:43
Κορονοϊός: Πολύ σοβαρή η κατάσταση του 66χρονου - Γιατροί αρνούνται να κάνουν το καθήκον τους από φόβο - Media

 

Kατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη διοίκηση του ερυθρόλευκου συλλόγου στο Δημαρχείο του Πειραιά, ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Κοραή για να υποδεχθεί τον παίκτη ξεπερνούσε τις 50.000, αριθμό που αποτελεί μέχρι και σήμερα ελληνικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για την υποδοχή ενός παίκτη.

Ο Λάγιος Ντέταρι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς για δύο χρόνια πραγματοποιώντας κατά διαστήματα εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας ως συμπαίκτες σημαντικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ήταν ο Τάσος Μητρόπουλος, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Σάββας Κωφίδης και άλλους.

Ο ίδιος, μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά από ένα άλλο πόστο και συγκεκριμένα αυτό του προπονητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35