search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Ο εκνευρισμός της Παναγοπούλου για τον Παπαγιάννη: Δε θα μου πει κανείς με ποιον θα συνεργαστώ και τι να πιστέψω (Video)

27.04.2018 09:06
Ο εκνευρισμός της Παναγοπούλου για τον Παπαγιάννη: Δε θα μου πει κανείς με ποιον θα συνεργαστώ και τι να πιστέψω (Video) - Media

 

Με αφορμή τη νέα της συνεργασία με τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο Χυτήριο, η Βάσια Παναγοπούλου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους οι οποίοι έθιξαν και το περιστατικό μεταξύ του ηθοποιού και της Σοφίας Παυλίδου για το οποίο είχε γίνει ντόρος πριν λίγους μήνες.

Η Βάσια Παναγοπούλου έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν έχει να δώσει λόγο και να απολογηθεί σε κανέναν για τους ανθρώπους με τους οποίους επιλέγει να συνεργαστεί, ενώ τόνισε ότι κανείς δεν  μπορεί να την πείσει ότι ο Μάνος Παπαγιάννης θα μπορούσε ποτέ να φερθεί όπως παρουσιάζεται…

«Δεν νομίζω ότι πέφτει λόγος σε κανέναν για το ποιος θα δουλέψει μαζί μου. Όποιος δεν θέλει ας μην έρθει να δει την παράσταση. Δεν θα με πείσει κανείς ότι ο Μάνος Παπαγιάννης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τέτοιου είδους πράγματα» είπε χαρακτηριστικά, στηρίζοντας ξεκάθαρα τον ηθοποιό σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Χυτήριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:22