search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:52
MENU CLOSE

Έξαλλη η Βατίδου με τα σχόλια του «Πρωινού»: Λυπάμαι για εσάς – Σωθείτε από την κατάντια σας »

27.04.2018 09:32
Έξαλλη η Βατίδου με τα σχόλια του «Πρωινού»: Λυπάμαι για εσάς - Σωθείτε από την κατάντια σας » - Media

 

Έξαλλη έγινε η Εύη Βατίδου με τα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της από το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό», ενώ προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά. Με μια ανάρτηση μέσα από τα social media αναφέρει τα εξής:

Η Εύη Βατίδου έγραψε: «Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένη να εκθέσω τον εαυτό μου ενάντια στις αρχές μου, για να υπενθυμίσω σε κάποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχές Ηθικής και δεοντολογίας. ΣΕΒΟΜΑΙ σημαίνει ότι θεωρώ πως αξίζει να εκτιμώ τον άλλον και αποφεύγω από το να παρεμβαίνω στην προσωπική του ζωή όταν αυτός δεν το επιθυμεί. ειδικά όταν έχει την υποχρέωση να προστατεύσει ανήλικα παιδιά. Δεν προσβάλλω κανέναν όταν δημόσια τοποθετώ τα πιστεύω μου μετά από ανεπίτρεπτη πρόκληση. Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου εξευτελίζοντας τους συνανθρώπους μου για τα προς το ζην. Είμαι ευλογημένη! Προτιμώ να εργάζομαι με ήθος και τιμιότητα αλλιώς καλύτερα να πεινάσω. Λυπάμαι για αυτούς που έχουν εισχωρήσει στις έννοιες του ναρκισσισμού και έχουν ξεφύγει τελείως αλλά δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο ας προλάβουν μόνοι τους να σώσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους. Απλά τοποθετώ τη θέση μου βάσει της ηθικής που με δίδαξε η μητέρα μου και που εύχομαι να σταθώ άξια να διδάξω και ‘γω στα παιδιά μου. ΑΠΑΙΤΩ δημόσια μέσα από τα δικά μου social media την προστασία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος αλλιώς δεν μου αφήνετε άλλη λύση από το να κινηθώ νομικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:52