search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:24
MENU CLOSE

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Κατέθεσε ο 15χρονος – «Ο γιος του ζεύγους στοχοποιήθηκε»

27.04.2018 09:33
Διπλό φονικό στην Κύπρο: Κατέθεσε ο 15χρονος - «Ο γιος του ζεύγους στοχοποιήθηκε»  - Media

 

Στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας βρέθηκε σήμερα ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους, Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, όπου και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο της Κύπρου. 

Ο ανήλικος γιος, είναι και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος, ενδεχομένως και λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.

Η κατάθεσή του δεν έγινε παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας.  Από τα όσα ανέφερε ο 15χρονος, αναμένεται ότι θα δημιουργηθεί το υπόβαθρο, ούτως ώστε να κληθεί για κατάθεση και ο συλληφθείς ως ύποπτος.

Σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και αναγνωριστική παράταξη στην οποία ο 15χρονος γιος των θυμάτων, θα κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο συλληφθέντα ως το ένα πρόσωπο που είχε εισβάλει στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι προχθές είχε κληθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση και η θεία του παιδιού, με την οποία διαμένει μετά το έγκλημα.

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάννου, τόνισε πως ο ανήλικος είναι «αμέτοχος σε αυτό το εγκληματικό συμβάν», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο γιος του ζεύγους στοχοποιήθηκε.

Πηγή: philenews.com 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22