24/07/2019 06:33:58

Η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γίνεται ταινία – Τι λέει η κόρη του (Video)

Η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γίνεται ταινία – Τι λέει η κόρη του (Video) - Media

 

Ταινία-ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την αγάπη του για τη φύση και το περιβάλλον, ετοιμάζεται για λογαριασμό του ιδρύματος Κ. Μητσοτάκη

Αυτό ανακοίνωσε από τα Χανιά η κόρη του αείμνηστου πολιτικού και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» Αλεξάνδρα, στο πλαίσιο συνάντησης της ίδιας με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη προανήγγειλε τις διεργασίες για την έγκαιρη ολοκλήρωση της ταινίας, ώστε να προβληθεί στην επέτειο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις 18 Οκτωβρίου 2018:

Από μεριάς του ο Δήμαρχος Χανίων είπε ότι οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου που αποτελεί το όραμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στα Λευκά Όρη  είναι σε καλό δρόμο, ενώ οι μελέτες που είχε κάνει ο Δήμος για την σήμανση και αποκατάστασης τμήματος στην περιοχή.

Ακόμα έκανε λόγο για την ονοματοδοσία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δρόμο των Χανίων, λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένα τμήμα που θα πάρει το όνομα του μεγάλου πολιτικού.

Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος του Ιδρύματος, Κυριάκος Βιρβιδάκης που είπε πως είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τις περιβαλλοντικές σκέψεις του και έτσι οι σκέψεις αυτές πρέπει να γίνουν πράξη.

 

Πηγή: zarpanews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.