search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05
MENU CLOSE

Είναι οριστικό: Στις 4 Μαΐου στο ΣτΕ η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

27.04.2018 14:05
Ιδιωτικά κανάλια για άδειες: Επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες μας για έναν αντισυνταγματικό και στημένο διαγωνισμό - Media

 

Οριστικά στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ η συζήτηση επί των αιτήσεων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και της ΕΙΤΗΣΕΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν υπάρξει πληροφορίες ότι η συζήτηση αναβάλλεται, ωστόσο, όπως μετέδωσει ο enikos.gr, πριν λίγο αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του ΣτΕ, «ενόψει των διαβιβασθέντων από την Διοίκηση στοιχείων στη συνέχεια της χορηγηθείσας αρχικώς αναβολής, καθώς επίσης και του ότι είναι άδηλος ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης με την έκδοση των σχετικών πράξεων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, εκρίθη ότι οι υποθέσεις μπορούν να εισαχθούν προς συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του Δικαστηρίου».

Πληροφορίες: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05