search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:50
MENU CLOSE

Απίστευτη γκάφα: Προβλήθηκε το τρέιλερ της «πιο τρομακτικής ταινίας της χρονιάς» πριν από παιδική ταινία (Video)

27.04.2018 14:34
Απίστευτη γκάφα: Προβλήθηκε το τρέιλερ της «πιο τρομακτικής ταινίας της χρονιάς» πριν από παιδική ταινία (Video) - Media

 

Κλάματα, πανικός και μαζικές αποχωρήσεις από την κινηματογραφική αίθουσα: αυτή η κατάσταση επικράτησε σε κινηματογράφο που προέβαλλε παιδική ταινία, όταν πριν την έναρξή της παίχτηκε το τρέιλερ της «πιο τρομακτικής ταινίας της χρονιάς».

Το απίστευτο -και τραυματικό για πολλά παιδάκια- περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία, όπου ο μηχανικός προβολής κατά λάθος πριν την παιδική ταινία «Peter Rabbit» προέβαλλε το τρέιλερ της ταινίας τρόμου «Hereditary».

Με τις πρώτες κιόλας εικόνες του τρέιλερ οι μικροί σινεφίλ άρχισαν να κλαίνε, ενώ οι γονείς τους φώναζαν ώστε να διακοπεί η προβολή του τρέιλερ της ταινίας τρόμου. Οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και σταμάτησαν την προβολή.

Ωστόσο, το κακό είχε γίνει και η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη, με πολλούς γονείς να φεύγουν τρέχοντας μαζί με τα παιδιά τους από την αίθουσα κι άλλους να προσπαθούν να τα ηρεμήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι καχύποπτοι εξέφρασαν την άποψη ότι η προβολή του τρομακτικού τρέιλερ έγίνε για λόγους δημοσιότητας, ωστόσο, η φήμη δεν έχει γίνει δυνατόν να επιβεβαιωθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49