search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Τι έγραψε το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας για την ιστορική συνάντηση Κιμ – Μουν

27.04.2018 15:00
Τι έγραψε το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας για την ιστορική συνάντηση Κιμ - Μουν - Media

 

Με μία αρκετά αναλυτική περιγραφή ως προς το πρόγραμμα, χωρίς όμως πληροφορίες για την εξέλιξη της διαδικασίας, κάλυψε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας την ιστορική συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Μουν Τζάε Ίν.

Γράφει το kcna:

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πρόεδρος του Κόμματος Εργατών της Κορέας και πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, άφησε την Πιονγιανγκ νωρίς το πρωί της Παρασκευής για μία ιστορική σύνοδο Βορρά – Νότου και συζητήσεις που θα διεξαχθούν στην περιοχή του Panmunjom.

Η σύνοδος Βορρά-Νότου πρόκειται να λάβει χώρα στην νότια πλευρά (σ.σ., των συνόρων) για πρώτη φορά στην ιστορία της διαίρεσης του έθνους.

Ο σεβαστός Υπέρτατος Ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν πρόκειται να διασχίζει την συνοριακή γραμμή στις 9 το πρωί της Παρασκευής για να συναντηθεί και να έχει ιστορικές συζητήσεις με τον Πρόεδρος Μουν Τζάε Ίν.

Θα έχει μια ανοιχτή και εγκάρδια συζήτηση με τον Μουν Τζάε Ιν γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν τη βελτίωση των ενδοκορεατικών σχέσεων για την επίτευξη της ειρήνης, της ευημερίας και της επανένωσης της Κορεατικής Χερσονήσου.

Μετά το πέρας της συνόδου Βορρά – Νότου, των συναντήσεων και των συζητήσεων (σ.σ., που θα λάβουν χώρα) από το πρωί και το απόγευμα ως το βράδυ της Παρασκευής, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα επιστρέψει στην Πιονγιανγκ.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:31