search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:36
MENU CLOSE

«Ο εφιάλτης κάθε γονέα»: 23χρονος άρπαξε σε 10χρονη σε θάμνους και ασέλγησε πάνω της (Photos)

27.04.2018 16:24
«Ο εφιάλτης κάθε γονέα»: 23χρονος άρπαξε σε 10χρονη σε θάμνους και ασέλγησε πάνω της (Photos) - Media

 

Ένας 23χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 10χρονο κορίτσι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια από το ζόμπι ναρκωτικό Spice, στο Μάντσεστερ. Μάλιστα, ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς δικαστές τον χαρακτήρισε ως «τον εφιάλτη κάθε γονέα».

Ο 23χρονος, Άρτους Κοζλόφσκι, έσυρε το κορίτσι σε κάτι θάμνους. Την άρπαξε τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι της από την επίσκεψή της σε σπίτι φίλων.

Κατά τη διάρκεια της άρρωστης επίθεσης, ο Κοζλόφσκι έβαλε το χέρι του πάνω στο στόμα του κοριτσιού, το οποίο αγωνιζόταν για να αναπνεύσει, προτού να τραβήξει τα πόδια της και την κακοποιήσει.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει μόνο όταν ο Κοζλόφσκι σταμάτησε για να ανάψει τσιγάρο. Έτρεξε, βγήκε από τους θάμνους και έπεσε πάνω σε μια περαστική γυναίκα, η οποία έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Ήταν σε κατάσταση σοκ και μετά βίας έλεγε: «Μην τον αφήσετε να με πάρει».

Η αστυνομία συνέλαβε τον Κοζλόφσκι μετά από βίντεο από κάμερα ασφαλείας που τον έδειχνε να προσπαθεί να κυνηγήσει το κορίτσι και στη συνέχεια να περιπλανιέται γύρω από ένα γωνιακό κατάστημα, κοντά στο σπίτι του. Ένας γείτονας τον αναγνώρισε από την κουκούλα με έμβλημα τριαντάφυλλου.

Ο επιτιθέμενος αρχικά αρνήθηκε αδίκημα αλλά αργότερα είπε στους αξιωματικούς: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανα. Τις τελευταίες μέρες είμαι χαμένος. Βρισκόμουν υπό την επήρεια του Spice».

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών όταν ομολόγησε για την σεξουαλική επίθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03