search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:47
MENU CLOSE

ΑΕΚ: Έχουμε προπονητή και είναι ο Μανόλο Χιμένεθ

27.04.2018 17:58
ΑΕΚ: Έχουμε προπονητή και είναι ο Μανόλο Χιμένεθ - Media

 

Κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που συνδέουν την ομάδα με άλλους προπονητές από την ΑΕΚ. «Ούτε μίλησα με κανέναν, ούτε αυτά που γράφονται για Μιλόγεβιτς είναι αλήθεια», απάντησε ο Μπάγεβιτς.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν στην Σερβία και ανέφεραν πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή της ομάδας εφόσον αποχωρήσει ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Μάλιστα θέση πήρε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, το όνομα του οποίου χρησιμοποίησαν οι δημοσιογράφοι της «Mozzart Sport» τονίζοντας πως έχει τον 48χρονο στην πρώτη θέση της λίστας. «Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε όλα όσα γράφονται έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς.

Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα αναζήτησης προπονητή αφού: «Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι ο Μανόλο Χιμένεθ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15