search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:53
MENU CLOSE

«Καρφιά» Μπριζίτ για τη Μελάνια – «Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο»

27.04.2018 19:30
«Καρφιά» Μπριζίτ για τη Μελάνια - «Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο» - Media

 

Για τις εντυπώσεις που της άφησε η Μελάνια Τραμπ μίλησε στη Le Monde η Μπριζίτ Μακρόν.

Οπως δήλωσε, η Μελάνια είναι ευχάριστη, αλλά περιορισμένη, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την καθημερινότητα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Μπριζίτ Μακρόν και Μελάνια Τραμπ πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γαλλικού προεδρικού ζεύγους στην Ουάσινγκτον και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να έρθουν κάπως πιο κοντά.

Ηταν «πραγματικά πολύ ευχάριστη» είπε η Μπριζίτ Μακρόν και πρόσθεσε: «Εχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γελάσαμε πολύ μαζί. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, αλλά εργάζεται σκληρά για να το κρύψει. Γελά πολύ εύκολα με όλα, αλλά το δείχνει λιγότερο από ό,τι κάνω εγώ. Ομως η Μελάνια δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στο Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:53