search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ Τσακαλώτου και Μαξίμου

28.04.2018 08:10
Προσβλητικά συνθήματα στα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη (Photos) - Media

 

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το Μαξίμου» επισήμανε, το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό epsilon, επισημαίνοντας πως «δεν πρόκειται να υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια». 

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ανησυχία της και για τα ελληνοτουρκικά, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει στρατηγική θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο». «Δεν μπορείς όμως να αποκλείσεις ένα ατύχημα, από αυτή την ένταση που υπάρχει», πρόσθεσε. 

Αναφερόμενη στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, εκτίμησε πως δεν υπάρχουν ελπίδες αποφυλάκισής τους πριν από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία.

«Η ιστορία των 8 έχει τραυματίσει την ψυχολογία των Τούρκων. Μετά τις εκλογές θα γραφτεί το νέο κεφάλαιο και αυτό θα εξαρτηθεί από τι ποσοστό θα πάρει ο Ερντογάν. Θα ηρεμήσουν τα πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά. 

Σχολιάζοντας το θέμα με τις γαλλικές φρεγάτες αναρωτήθηκε: «Είναι εικόνα της κυβέρνησης αυτής; Αναγγέλλεις κάτι όταν ολοκληρώνεται η συμφωνία» και σημείωσε ότι «δεν θα υπάρξει μίσθωση φρεγατών».

Για το Σκοπιανό εκτίμησε ότι δεν θα βρεθεί λύση. «Στράβωσε το Σκοπιανό από την αρχή. Την απόφαση του Βουκουρεστίου την είχα γράψει εγώ. Αν τα Σκόπια δεν λύσουν το θέμα της ονομασίας με την Ελλάδα, δεν μπαίνουν στο ΝΑΤΟ. Το erga omnes είναι σαφές. Ίδιο όνομα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτό όμως απαιτεί αλλαγή του συντάγματος τους», υπογράμμισε.

Τέλος επανέλαβε ότι η ΝΔ ζητά εκλογές «γιατί είναι η μόνη ελπίδα σοβαρότητας για την χώρα», ενώ ανέφερε ότι ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:36