20/07/2019 07:32:46

Τσιρώνης: Μέσα στον μήνα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια- Τι αλλάζει (Video)

Τσιρώνης: Μέσα στον μήνα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια- Τι αλλάζει (Video) - Media

 

Στο νομοσχέδιο για τα κατοικίδια αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, στην πρωινή εκπομπή του epsilontv. 

Ο υπουργός, που ξεσήκωσε θυέλλα αντιδράσεων στους φιλόζωους και προκάλεσε τριβές των εσωτερικό των Οικολόγων Πράσινων, εκτίμησε ότι το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς θα «κατατεθεί μέσα στον μήνα».

«Το νομοσχέδιο πρέπει να επανέλθει με τρεις βασικούς όρους... Η φιλοσοφία του νόμου είναι μειώνω τον πληθυσμό με στειρώσεις. Το κόστος, σήμερα που μιλάμε και δεν αλλάζει κάτι, είναι στους δήμους. Η Πολιτεία μπορεί να βοηθήσει, υπάρχει αυτήν τη στιγμή συνεργασία με καλές φιλοζωικές οργανώσεις, αυτήν τη συνεργασία πάμε να προωθήσουμε. Εδώ όμως υπάρχει ένα ζήτημα διαφάνειας στα οικονομικά, γιατί υπήρχαν καταγγελίες ότι υπάρχουν χρήματα που δίνονται και πάνε στον βρόντο....Εκτιμώ ότι μέσα στον μήνα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο», δήλωσε μεταξύ άλλων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.