search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:06
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις της Μπριζίτ Μακρόν για τη Μελάνια Τραμπ: «Είναι φυλακισμένη»

28.04.2018 11:47
Αποκαλύψεις της Μπριζίτ Μακρόν για τη Μελάνια Τραμπ: «Είναι φυλακισμένη»  - Media

 

«Μακριά από την σκληρή, ακόμη και σκυθρωπή εικόνα που παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μελάνια Τραμπ είναι σε προσωπικό επίπεδο μια εξαιρετική παρέα». Αυτά ανέφερε η Μπριζίτ Μακρόν μετά την τριήμερη παραμονή της ίδιας και του συζύγου της, Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στις ΗΠΑ.

Κινήθηκε ωστόσο σε εντελώς διαφορετικό ύφος όταν αναφέρθηκε στην «Πρώτη Κυρία» Μελάνια Τραμπ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους και αναφερόμενη στη ζωή της συζύγου του Τραμπ και τον θεσμικό της ρόλο, την περιέγραψε ούτε λίγο ούτε πολύ ως φυλακισμένη αφήνοντας να εννοηθεί ότι τη λυπάται.

Η Μπριζίτ Τρονιέ είπε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde πως η Μελάνια Τραμπ «ήταν στην πραγματικότητα πολύ ευχάριστη». « Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γελάσαμε πολύ μαζί».

Και συνέχισε: «Δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να ανοίξει ούτε ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από εμένα. Εγώ βγαίνω στο Παρίσι κάθε μέρα».

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν τη χαρακτήρισε «ευγενική, γοητευτική, έξυπνη και πολύ ανοιχτή», συμπληρώνοντας όμως πως όντως δείχνει σκυθρωπή στις δημόσιες εμφανίσεις της. «Όλα υπερ-ερμηνεύονται. Είναι μια γυναίκα με πολύ δυνατή προσωπικότητα, αλλά εργάζεται σκληρά για να το κρύψει. Γελάει πολύ εύκολα, με όλα, αλλά το δείχνει λιγότερο από ό, τι εγώ». 

 «Δεν θέλω να είμαι γλάστρα»!

Με αφορμή αυτό το σχόλιο, η Μπριζίτ Τρονιέ – Μαρκόν αναφέρθηκε και στον δικό της ρόλο ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας: «Πρέπει να είμαι προσεκτική με ό, τι λέω. Έχω την εντύπωση ότι κάθε λέξη μετράει σαν πολλές. Συνεχώς συγκρατούμαι. Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι: Δεν υπάρχει ποτέ… ρεπό. Ποτέ μια στιγμή που μπορείς να είσαι απόλυτα ήρεμη».

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στην δική της ζωή, τονίζοντας πως προσπαθεί να την κάνει όσο πιο… φυσιολογική γίνεται.

«Είμαι ακόμη η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, όχι του προέδρου. Δεν νιώθω Πρώτη Κυρία». Και τονίζει πως παρόλο που στην ηλικία της δεν έχει κάτι να αποδείξει, προσπαθεί να είναι κάτι παραπάνω από απλά μια «γλάστρα με λουλούδια» στο πλευρό του συζύγου της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15