search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Το μήνυμα της Γερμανού «στους συναδέλφους εκπομπών των αντίπαλων καναλιών»

28.04.2018 12:47
Ναταλία Γερμανού:  Η αποκάλυψη για το εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της (Video) - Media

 

Μήνυμα στους συναδέλφους εκπομπών των αντίπαλων καναλιών έστειλε, μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» η Ναταλία Γερμανού με αφορμή συνέντευξης της Πέμυς Ζούνη, που προβλήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της χωρίς την «αράχνη» της εκπομπής της.

«Εγώ θέλω να πω με τη σειρά μου και να παρακαλέσω τους αγαπημένους συναδέλφους των εκπομπών, των άλλων καναλιών, όχι των δικών μας, επειδή δεν προνοήσαμε να βάλουμε την αράχνη του αποκλειστικού από την αρχή, γιατί ήταν μια αποκλειστική συνέντευξη της κυρίας Ζούνη στην εκπομπή, όταν με το καλό θα την παίξετε από Δευτέρα στις πρωινές εκπομπές, ξαναλέω των άλλων καναλιών,  ή στις μεσημεριανές, κάντε έναν κόπο να πείτε την πηγή σας», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας «μπηχτές» της για το βίντεο με την πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη. 

Μην το κάνετε όπως στην πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη που θολώσατε το Επιτέλους σαββατοκύριακο και το παίξατε ως δικό σας. Να υπάρχει έτσι μια ευγενής συνεργασία και άμιλλα μεταξύ των εκπομπών. Είδα πολλές φορές το θέμα του Νίκου να παίζει ως θέμα άλλων εκπομπών και δεν είναι ευγενικό γιατί ένας άνθρωπος είναι δημοσιογράφος και ανήκει στη δική μας ομάδα. Όπως το λέμε εμείς, καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η ευγενής συνεργασία και με τις άλλες εκπομπές».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:45