05/04/2020 14:05:41

Το μήνυμα της Γερμανού «στους συναδέλφους εκπομπών των αντίπαλων καναλιών»

Το μήνυμα της Γερμανού «στους συναδέλφους εκπομπών των αντίπαλων καναλιών» - Media

 

Μήνυμα στους συναδέλφους εκπομπών των αντίπαλων καναλιών έστειλε, μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» η Ναταλία Γερμανού με αφορμή συνέντευξης της Πέμυς Ζούνη, που προβλήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της χωρίς την «αράχνη» της εκπομπής της.

«Εγώ θέλω να πω με τη σειρά μου και να παρακαλέσω τους αγαπημένους συναδέλφους των εκπομπών, των άλλων καναλιών, όχι των δικών μας, επειδή δεν προνοήσαμε να βάλουμε την αράχνη του αποκλειστικού από την αρχή, γιατί ήταν μια αποκλειστική συνέντευξη της κυρίας Ζούνη στην εκπομπή, όταν με το καλό θα την παίξετε από Δευτέρα στις πρωινές εκπομπές, ξαναλέω των άλλων καναλιών,  ή στις μεσημεριανές, κάντε έναν κόπο να πείτε την πηγή σας», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας «μπηχτές» της για το βίντεο με την πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη. 

Μην το κάνετε όπως στην πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη που θολώσατε το Επιτέλους σαββατοκύριακο και το παίξατε ως δικό σας. Να υπάρχει έτσι μια ευγενής συνεργασία και άμιλλα μεταξύ των εκπομπών. Είδα πολλές φορές το θέμα του Νίκου να παίζει ως θέμα άλλων εκπομπών και δεν είναι ευγενικό γιατί ένας άνθρωπος είναι δημοσιογράφος και ανήκει στη δική μας ομάδα. Όπως το λέμε εμείς, καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η ευγενής συνεργασία και με τις άλλες εκπομπές».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.