search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Στον ΑΝΤ1 Μπέζος – Ρώμας με νέες κωμικές σειρές!

28.04.2018 13:55
Στον ΑΝΤ1 Μπέζος – Ρώμας με νέες κωμικές σειρές! - Media

 

Οι φήμες πως ο ΑΝΤ1 έχει προσεγγίσει τόσο τον Χάρη Ρώμα όσο και τον Γιάννη Μπέζο με σκοπό τη δημιουργία σειρών που θα γνωρίσουν την επιτυχία του παρελθόντος κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Οι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα από ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού, προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα και να δούμε επιτέλους σειρές που θα κερδίσουν το κοινό και θα μπουν στη λίστα με τις πλέον επιτυχημένες της δεκαετίας.
Κάτι σαν το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Καφέ της Χαράς» και το «Άκρως Οικογενειακόν» δηλαδή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ο Χάρης Ρώμας πέρασε ξανά το κατώφλι του ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες για τη δημιουργία μιας νέας κωμικής σειράς, είδος που ανέκαθεν  αποτελούσε το δυνατό του χαρτί.

Κάπως έτσι, με Μπέζο και Ρώμα, ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να πετύχει τις δόξες του παρελθόντος, με όλους εμάς να είμαστε βέβαιοι πως με τέτοια ονόματα δεν μπορεί παρά να τα καταφέρει!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28