28/05/2020 02:25:39

Στον ΑΝΤ1 Μπέζος – Ρώμας με νέες κωμικές σειρές!

Στον ΑΝΤ1 Μπέζος – Ρώμας με νέες κωμικές σειρές! - Media

 

Οι φήμες πως ο ΑΝΤ1 έχει προσεγγίσει τόσο τον Χάρη Ρώμα όσο και τον Γιάννη Μπέζο με σκοπό τη δημιουργία σειρών που θα γνωρίσουν την επιτυχία του παρελθόντος κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Οι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα από ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού, προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα και να δούμε επιτέλους σειρές που θα κερδίσουν το κοινό και θα μπουν στη λίστα με τις πλέον επιτυχημένες της δεκαετίας.
Κάτι σαν το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Καφέ της Χαράς» και το «Άκρως Οικογενειακόν» δηλαδή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ο Χάρης Ρώμας πέρασε ξανά το κατώφλι του ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες για τη δημιουργία μιας νέας κωμικής σειράς, είδος που ανέκαθεν  αποτελούσε το δυνατό του χαρτί.

Κάπως έτσι, με Μπέζο και Ρώμα, ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να πετύχει τις δόξες του παρελθόντος, με όλους εμάς να είμαστε βέβαιοι πως με τέτοια ονόματα δεν μπορεί παρά να τα καταφέρει!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.