search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς Αυλωνίτου και Δημητρη Καμμένου: «Πήγαινε στη ΝΔ προβοκάτορα» – «Προσβλήθηκα και θα υπάρξουν εξελίξεις» (Video)

29.04.2018 07:21
Άγριος καυγάς Αυλωνίτου και Δημητρη Καμμένου: «Πήγαινε στη ΝΔ προβοκάτορα» - «Προσβλήθηκα και θα υπάρξουν εξελίξεις» (Video) - Media

 

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με ταξύ των βουλευτών της συγκυβέρνησης Ελένης Αυλωνίτου και Δημήτρη Καμμένου.

Αφορμή στάθηκε η ενδεχόμενη αύξηση μισθών εντός του 18’ στην οποία αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί παρενέβη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ο οποίος ζήτησε να μάθει από πού θα βρεθούν τα λεφτά.

Επικράτησε μεγάλη ένταση, με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Αυτά είναι μαθηματικά της κολύμβησης και όχι της αγοράς», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Ε. Αυλωνίτου και εκείνη του απάντησε «Αυτά τα οικονομικά που λέτε αφορούν άλλα, τη ΝΔ. Προφανώς εκεί πηγαίνετε».
Στη συνέχεια η Αυλωνίτου  αποκάλεσε προβοκάτορα το Καμμένο και αυτός της απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Κάπου εκεί η εντάση κλιμακώθηκε με τον Δ. Καμμένο να απαιτεί συγγνώμη από την Ε. Αυλωνιτου.

«Αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Να ζητήσει συγγνώμη, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Θα θέσω θέμα στη συγκυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο. Δεν θα συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν προκλήθηκε μια μίνι κυβερνητική κρίση, εκείνος απάντησε: «Τεράστια κυβερνητική κρίση. Ή θα επανορθώσει ή θα έχουμε απρόβλεπτη συνέχεια».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24